Onlangs heeft er een veelbelovend gesprek plaatsgevonden tussen oa BNW en de coördinator ouderenzorg van het ketenzorgprogramma INKT, wat een onderdeel is van HONK en HKN. Dit gesprek had als doel de mogelijkheden te bespreken van het gezamenlijk ontwikkelen van een zorgpad voor Valpreventie. Hierbij waren ook twee collega’s uit een revalidatiecentrum aanwezig. Het was een interessante bijeenkomst met een positieve uitkomst. Wij zien dat er kansen liggen voor de opzet van een nieuw (multidisciplinair) netwerk voor dit zorgpad in de regio NoordWest.
Het is een mooi voorbeeld van hoe wij als fysiotherapeuten kunnen samenwerken met verwijzers om tot een gezamenlijk product te komen. Een product dat van belang is voor zowel verwijzers, voor de fysiotherapeuten en andere 1e lijns hulpverleners, maar vooral voor de patiënten.

N.B. Mocht u met dit onderwerp veel ervaring hebben en/of maakt u onderdeel uit van een dergelijk netwerk en wilt u kennis delen met ons, dan vragen wij u om ons een mail te sturen. Dat kan naar info@bnw.nl