Namens Noordwest Orthopedisch Centrum en Noordwest Foreest Kliniek nodigen we jou van harte uit voor een  Bijscholingsevenement voor oefen- en fysiotherapeuten.

Een interessant scholings evenement voor alle therapeuten van de netwerken Artrose, Schouder, Voet/Enkel, Heup/Knie, Hand/Pols, Sport en Rug. Je bent van harte welkom hierbij aanwezig te zijn.
Het doel van de ochtend is om de bestaande netwerken en hun kennis en expertise beter te leren kennen.

Presentaties uit alle netwerken
Alle netwerken geven een korte presentatie – verzorgd door een orthopedisch chirurg en een therapeut uit het betreffende netwerk – over hun activiteiten (zorgpaden, apps, toekomstplannen etc.) zodat je
up-to-date bent over welke mogelijkheden er per netwerk zijn. De bijscholing is specifiek voor oefen- en fysiotherapeuten. Er is accreditatie van 2 punten aangevraagd.

Locatie: Noordwest Foreest Kliniek
De bijscholing wordt gehouden in Noordwest Foreest Kliniek. In deze kliniek worden laagcomplexe operaties van (onder andere) de vakgroep orthopedie uitgevoerd. Je krijgt een unieke kans van binnen kennis te maken met deze kliniek. Het evenement is op zaterdag 18 november, ontvangst 9.00-9.30, aanvang 9.30 uur en eindigt rond 13 uur. Tijdens de afsluitende lunch is er volop gelegenheid te netwerken.

Let op aanmelden kan tot 10 november, vol = vol!


Aanmelden

 

Disclaimer: de scholing is alleen voor leden BNW